Wie is Olga


Over mij

Mijn naam is Olga Kosters, geboren en getogen te Oisterwijk, de parel van Brabant.
Nu woonachtig in Udenhout. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen. In mijn jeugd heb ik een veilige thuishaven gekend en genoot volop van het leven.

Na een lange voor mij desastreuze relatie kwam ik er alleen voor te staan. Mijn zelfvertrouwen was tot een dieptepunt gedaald en dat had toen uiteraard zijn weerslag. Deze situatie vormde de aanleiding voor mijn innerlijke zoektocht.

Hoe ben ik weer in mijn innerlijke kracht komen staan?

►door mezelf de juiste vragen te stellen

○  hoe kan ik het beste met mezelf communiceren en de ander?
○  wat heb ik daarvoor nodig?
○  wat is mijn doel in dit leven?
○  durf ik te staan voor wie ik ben?
○  wat kan ik veranderen om het beste uit mezelf en het leven te halen?
○  waar sta ik voor?

► door het maken van keuzes die voor mij het beste werken
► door open te staan voor nieuwe denkbeelden en gedachten
► door vertrouwen te hebben in wat ik kan, weet en doe
► door mezelf trouw te zijn en van daaruit te creëren
► door compassie met mezelf
► door levenslust

Mijn Specialisme

Ik stem me af op jou voorafgaand aan elk gesprek. Mijn heldere vermogen stelt me in staat jouw persoonlijkheid snel te doorgronden. Er wordt goed naar jou geluisterd vanuit een warm betrokken hart. Humor mag er ook zijn en verder zal er zorgvuldig met jouw gevoelens, gedachten, handelswijze(n) en dat wat je in de weg staat om worden gegaan zonder oordeel. Je kunt dus lekker jezelf zijn. Om je vrij te laten voelen zal ik je alle ruimte bieden om op jouw tempo aan jezelf te werken.

Mijn Werkervaring

Communicatie is de rode draad in mijn leven. Vanuit mijn logopedische achtergrond heb ik als therapeut gedurende 17 jaar gewerkt aan het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie. In het speciaal onderwijs met kinderen die een auditieve en/of communicatieve beperking hebben en met kinderen, jongeren en volwassenen vanuit een eigen vrije vestiging.
Ruim tien jaar trainingen op masterniveau, opleidingen, seminars gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en de nodige levenservaring maken mij tot een ervaren persoonlijkheidsontwikkelaar die jou uitstekend kan begeleiden. Mijn interesse in communicatie, relaties en de psychologie van de mens zet mij in het enthousiasme jou te stimuleren tot het behalen van doelen.  Nu werk ik als gecertificeerd NAC life en relatie coach. Ik ben aangesloten bij de LCPG beroepsgroep.

logo-lcpg-web1

Mijn missie

Mensen coachen naar een wondermooie toekomst.

Mijn visie

Vanuit een positief zelfbewustzijn kun je bereiken wat jij wil.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.