Ervaringen

Olga is een meelevende en intuïtieve coach. Dankzij haar heb ik een heel oud probleem kunnen identificeren en oplossen, ik voel me vrij! Ik ben sterker geworden onder haar begeleiding en ik heb meer zelfvertrouwen om met situaties om te gaan. Mijn leven is weer in beweging en dat voelt fantastisch. Ik ben dankbaar dat Olga mij begeleid heeft om de eerste stappen te zetten.

JK

Olga is een goedlachse, vriendelijke vrouw die erg goed kan luisteren. Je voelt je snel op je gemak door haar warmte die ze uitstraalt. Olga weet snel de vinger op de zere plek te leggen en van daaruit handvatten te geven waarmee je verder kan.

Ingrid


‘Ik ken Olga als een erg professionele, toegankelijke en warmhartige vrouw. Tijdens onze gesprekken toont ze altijd veel aandacht en oprechte interesse. Zonder oordeel en vol vertrouwen. Omdat ze mij altijd op mijn eigen niveau  laat werken voelt het fijn en puur. Je voelt haar kracht, ze is en staat er voor jou. Ze laat me altijd met een fijn gevoel de deur weer uit gaan, als thuiskomen bij jezelf.’

JF


Ik vind Olga als persoon gewoon al een fijn en warm mens. Daarnaast is het super dat zij als coach de diverse kanten van haarzelf kan inzetten. Ik heb het als erg prettig ervaren dat zij zowel de benaderingskant als coach heeft, maar ook mee kan voelen vanuit haar intuitie. Dit is voor mij een flinke bonus geweest. Er zijn vele aspecten uit de coaching geweest waar ik baat bij heb gehad. Als ik er 1 uit zou moeten kiezen dan zou dat zijn dat ik mijn geloof in mijn eigen creatiekracht weer (sterker) heb terug gevonden. De ‘incantaties’ die ik via haar heb leren doen, hebben een goede uitwerking gehad en mij hoop voor de toekomst gegeven.

Kortom, een aanrader!

Jessica


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.