Coaching

sprong vb coachingLife coaching kies in kracht

Hoe werkt life coaching kies in kracht?

Life coaching kies in kracht werkt met het resultaatgerichte neuro-associatief conditioning (NAC) model van Anthony Robbins. Mijn heldere vermogen stelt me in staat jouw persoonlijkheid snel te doorgronden. 
Het NAC-model biedt een doeltreffende communicatietechniek om verandering, verbetering blijvend te maken in het thema waarmee jij aan de slag wil. Dit effectieve model werkt vanuit de emotie.  Verander je de emotie dan verander je de gedachte, verander je de gedachte dan verandert de emotie. Het leven wordt voor een belangrijk deel bepaald door de manier waarop wij met onze emoties omgaan.
Werken vanuit emotie gekoppeld aan innerlijke motivatie, jouw wensen en eigen persoonlijkheid is het grote verschil met andere coaching methodes. Er wordt gewerkt met de volgorde begrijpen, beleven, bewegen en blijvend maken. Dit zet jou blijvend beter in je emotionele balans (EQ) en identiteit.

Mijn coaching helpt jou

► het beste uit jezelf en het leven te halen
► in een opwaartse spiraal te komen
► naar geluk, plezier, tevredenheid, gemoedsrust, je vrij voelen, bewust zelfinzicht, balans, kracht

► naar de essentie van jouw hulpvraag
► naar een oplossing die voor jou werkt
► te denken in mogelijkheden

► te focussen op wat jij wil
► jouw doel te bereiken

Gratis kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan een traject vindt er een gratis kennismakingsgesprek plaats om te voelen of er een klik is van beide kanten.

Duur van het traject

De duur van het traject varieert afhankelijk van jouw vraag, behoefte en situatie. In korte trajecten werken is het uitgangspunt. Soms zijn 1 of 2 sessies ook voldoende om een gerichte vraag te onderzoeken. Een sessie duurt gemiddeld een uur. Vergoedingen die ik vraag voor een sessie worden telefonisch besproken.

Coaching via skype of face to face is beide mogelijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.